Curatenie de intretinere Bucuresti | Curatenie de intretinere preturi | Servicii de curatenie si intretinere |

Curatenie de intretinere – Pentru o casa (curatenie case si vile) sau o firma (curatenie birouri, curatenie spatii comerciale, curatenie industriala, curatenie dupa constructor) care sa arate impecabil, o sesiune de curatenie generala periodica nu este nici pe departe de ajuns. Este nevoie de un efort constant zilnic pentru ca totul sa degaje prospetime si ordine.

Locuinta nu ar trebui sa se transforme intr-o sursa de griji, munca suplimentara sau o povara. De multe ori, oricat timp ati pierde aranjand si curatand, vi se pare ca va luptati cu morile de vant.

O solutie populara in companii este apelarea la o firma de curatenie care sa ofere curatenie de intretinere cu frcventa zilnica. Tot mai multe firme si birouri aleg aceste tipuri de servicii, in principiu pentru ca este mult mai ieftin si mai practic decat sa angajeze cateva persoane care sa se ocupe de acest lucru, in cadrul echipei lor.

Daca mentinerea curateniei va consuma prea multa energie si timp pretios, este momentul sa apelati la Cleanpro!

 

Ce inseamna curatenie de intretinere

 

Ca si manager al unei afaceri, probabil stii cat de important este sa iti sistematizezi fiecare aspect al acesteia si sa incerci sa obtii cel mai bun raport pret – calitate.

Sa angajezi unul sau mai multi oameni pentru curatenie de intretinere implica taxe, salarii, contracte de munca, contabilizare si multe altele. Sa apelezi la o firma care sa iti ofere servicii de curatenie profesionale, insa, este mult mai usor: doar trebuie sa semnezi contractul si sa stabilesti regulile, iar echipa se va ocupa de toata treaba.

Se poate face curatenie de intretinere cu frecventa zilnica, saptamanala sau lunara, in functie de nevoile tale. Echipa vine rapid, ori de cate ori ai nevoie, daca sunt necesare actiuni suplimentare. Acestia pot veni inainte de program, in timpul acestuia sau dupa terminarea lui, dupa cum preferi.

Serviciile de curatenie de intretinere se executa rapid, fara impedimente, iar in urma raman spatii bine igienizate si aerisite.

Prin curatenie de intretinere intelegem curatenia curenta, de zi cu zi. Ea este mai putin amanuntita decat curatenia generala, venind in completarea acesteia.

Asiguram servicii de curatenie de intretinere atat pentru pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.

 

Servicii incluse – Curatenie de intretinere pentru locuinte:

 

 • Aspirarea si curatarea mochetei, covoarelor, parchetului etc;
 • Spalarea si dezinfectarea grupurilor sanitare (gresie, faianta, chiuveta, cada de baie sau cabina dus, WC);
 • Spalarea si dezinfectarea bucatariei sau oficiului (gresie, faianta, chiuveta, masa de bucatarie sau blat);
 • Curatarea exterioara a electrocasnicelor;
 • Stergerea prafului (mobilier si electronice);
 • Stergerea umeda a pardoselilor (parchet, gresie);
 • Colectarea si degajarea gunoiului;
 • Curatarea scrumierelor, inlocuirea sacilor menajeri;
 • Aerisirea si odorizarea incaperilor.

 

Servicii incluse – Curatenie de intretinere pentru birouri si spatii comerciale

 

 • Aspirarea tuturor suprafetelor acoperite sau neacoperite (parchet,
  mocheta, linoleum);
 • Curatarea si spalarea pardoselilor dure (gresie, marmura);
 • Curatarea scarilor interioare si exterioare;
 • Stergerea prafului, curatarea intregului mobilier si a echipamentelor de birou cu solutii antistatice;
 • Curatarea si dezinfectarea grupuri sanitaresi a bucatariei;
 • Eliminarea gunoiului menajer;
 • Golirea scrumierelor;
 • Aerisirea si odorizarea incaperilor;
 • Aprovizionarea cu consumabile pentru grupurile sanitare precum
  sapun lichid, hartie igienica, prosoape hartie, saci menajeri.

 

Curatenie de intretinere Bucuresti – De ce Cleanpro

 

Operatiile de intretinere si curatenie intr-o casa (curatenie la domiciliu, curatenie apartament cu 2 camere, curatenie apartament 3 camere, curatenie apartament 4 camere, curatenie garsoniera),  sunt consumatoare de timp si resurse. Apeland la firma noastra puteti uita de aceste griji si va puteti concentra pe ceea ce conteaza cu adevarat pentru dvs.

Personalul nostru specializat este instruit pentru a oferi cea mai buna prestatie. Daca nu sunteti multumiti, vom reface lucrarea. Echipamentele si consumabilele de top pe care le folosim garanteaza rezultate fara repros. Pentru a consulta oferta noastra orientativa de pachete si abonamente accesati aceasta pagina.

Curatenie de intretinere – Sfaturi pentru pastrarea curateniei

 

Nu va lasati invadati de obiecte si mobile inutile. Aruncati tot ceea ce este inutil sau prea uzat, vindeti sau donati ceea ce mai poate fi folosit.

Ca sa pastrati ordinea, niciodata nu lasati un lucru in alta parte decat la locul lui.

De fiecare data dupa ce spalati vasele, curatati foarte bine si chiuveta, robinetul si suportul pe care se scurg vasele. După ce gatiti, nu lasati aragazul murdar si haos in bucatarie. Puneti-le pe toate la locul loc, curatati aragazul si orice s-a murdarit.

Apeland la serviciile unei astfel de firme, nu mai este nevoie sa iti cumperi propriile echipamente si produse de curatare. Specialistii in curatenie de intretinere de la Clean Pro folosesc produse profesionale si echipamente performante, astfel incat rezultatele obtinute sunt dintre cele mai bune. Acestia sunt instruiti in permanenta si obtin rezultate care indeplinesc cele mai ridicate si exclusiviste standarde.

 

Curatenie de intretinere Bucuresti – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte-cheie: “curatenie de intretinere pret” sau “preturi curatenie de intretinere” ori “curatenie intretinere Bucuresti“.

La acestea se adauga “servicii de curatenie si intretinere”, dar si “activitati de intretinere si curatenie”.

Curatenia de intretinere este serviciul cel mai recomandat pentru clientii nostri. Daca va hotarati sa angajati o firma care sa faca curatenie doar cand se strange foarta multa murdarie, atunci costurile ar putea fi mult mai mari. Insa o curatenie de intretinere periodica este cea care va pastreaza locuinta sau incinta in permanenta curata si igienizata. Apelati la Cleanpro pentru o curatenie de intretinere ca la carte!

Va mai putem oferi urmatoarele servicii: curatenie industriala, curatenie dupa zugravit, curatenie dupa renovare, curatenie hale industriale, curatenie dupa constructor.

Folosim diferite solutii dezinfectante: dezinfectant pentru suprafetedezinfectanti pentru mainidezinfectanti industriali.

Curatenie garsoniera

Curatam garsoniere si studiouri

curatenie la domiciliu

curatenie la domiciliu

Curatenie apartament 2 camere

Curatam apartamente cu doua camere.

curatenie la domiciliu

curatenie la domiciliu

Curatenie apartament cu 3 camere

Curatam apartamente cu 3 camere.

curatenie la domiciliu

curatenie la domiciliu

Curatenie apartament 4 camere

Curatam apartamente cu 4 camere

curatenie la domiciliu

curatenie la domiciliu

Curatenie case si vile

Curatam case si vile in Bucuresti.

curatenie case si vile

curatenie case si vile