Curatenie generala apartament | Curatenie generala in casa | Curatenie generala rapida | Curatenie generala Bucuresti | 

Cand vine vorba de curatenie generala, orice locuinta, oricat de mica sau mare ar fi, necesita un timp alocat si o atentie sporita. O astfel de actiune inseamna zile intregi de frecat, spalat, mutat, sters si alte activitati care nu sunt tocmai placute pentru o persoana normala.

O firma care sa se ocupe de tot ce tine de curatenie generala in casa ta sau in spatiul comercial pe care il detii poate fi o solutie foarte buna, care sa te scuteasca de mult chin si sa-ti ofere o binemeritata pauza.

 

Curatenie generala cu Clean pro

 

Clean Pro este o companie care ofera servicii profesioniste de curatenie pentru toate tipurile de spatii, indiferent daca acestea sunt comerciale, locuinte proprii sau de alt tip.

Acestia au un portofoliu bogat de clienti care sunt multumiti de serviciile de curatenie  primite si folosesc produse profesionale, care asigura o igiena si un standard de curatare ridicat.
Serviciile de curatenie generala oferite de catre Clean Pro sunt:
Curatenie la domiciliu: cel mai des se apeleaza la serviciile acestei firme pentru curatenie in locuinte de 2,3 si 4 camere, dar si pentru vile si case.
Curatenie in birouri: multe companii apeleaza la serviciile firmelor de curatenie deoarece este mai practic decat sa angajeze personal pentru aceasta treaba.
Curatenie  spatii comeciale: spatiile comerciale trebuie sa indeplineasca niste norme de curatenie, astfel incat Clean Pro este, adeseori, chemata pentru a face acest lucru.
Curatenie industriala: nici spatiile industriale nu fac exceptie de la regulile de curatenie generala si, de aceea, echipa are experienta in astfel de activitati.
Pe langa aceste tipuri de servicii de curatenie, Clean Pro mai ofera si servicii la cerere, precum curatare canapele, fotolii, coltare sau saltele, spalare vase, curatare mochete prin injectie, montare draperii si multe altele.

Curatenie generala: motive sa apelezi la serviciile Clean Pro

 

Este simplu sa faci curatenie  cand ai un ajutor de nadejde, asa cum este Clean Pro. Nu doar ca nu vei mai irosi tu timp facand lucruri care nu iti plac, precum lustruirea parchetului sau spalarea tuturor obiectelor din bucatarie, ci vor exista rezultate profesionale, iar casa va arata ca noua, avand un aer proaspat si numai bun pentru a gazdui petreceri si a primi oaspeti.
Poti apela la serviciile de curatenie lunar sau chiar si saptamanal, in functie de nevoile locuintei. Se ofera, de asemeni, si servicii de intretinere, care se realizeaza zi de zi, inainte, in timpul sau dupa program.

Acestea sunt preponderent alese pentru birouri, insa se pot face si pentru locuinte.
Produsele folosite pentru curatenie generala sunt de calitate, produse de catre Klintensiv. Acestea lasa in urma suprafete stralucitoare si proaspete, bine igienizate si numai bune pentru a fi folosite.

Serviciile de curatenie generala in Bucuresti sunt accesibile oricarui buzunar, pretul urmand a fi stabilit impreuna cu echipa dupa ce s-au discutat aspectele lucrarii. Apeleaza cu incredere la echipa Clean Pro pentru servicii de curatenie in Bucuresti, in toate sectoarele, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa te chinui tu cu ele!

Curatenie generala – Informatii suplimentare

Ne mai puteti casi pe paginile Google cu urmatoarele cuvinte: “curatenie generala in bucatarie” sau “firme de curatenie generala” ori “curatenie generala de paste” precum si “curatenie generala de iarna“. Alte cuvinte: “metode curatenie generala” sau “curatenie generala oferte” ori “cat costa o curatenie generala” precum si “curatenie generala pret“, “servicii curatenie generala“, “tarife curatenie generala“.

Oferim servicii de curatenie generala pentru diferite tipuri de incinte. Apelati cu incredere la Cleanpro!

Folosim diferite solutii dezinfectante: dezinfectant pentru suprafetedezinfectanti pentru mainidezinfectanti industriali.

Curatenie garsoniera

Curatam garsoniere si studiouri

curatenie la domiciliu

curatenie la domiciliu

Curatenie apartament 2 camere

Curatam apartamente cu doua camere.

curatenie la domiciliu

curatenie la domiciliu

Curatenie apartament cu 3 camere

Curatam apartamente cu 3 camere.

curatenie la domiciliu

curatenie la domiciliu

Curatenie apartament 4 camere

Curatam apartamente cu 4 camere

curatenie la domiciliu

curatenie la domiciliu

Curatenie case si vile

Curatam case si vile in Bucuresti.

curatenie case si vile

curatenie case si vile