Curatenie hale industriale Bucuresti | Curatenie hale | Curatenie cladiri | Curatenie depozite | Curatenie fabrici |

Este foarte greu sa faci curatenie in hale industriale. Nu doar ca nu vei reusi sa o faci singur sau fara a avea o echipa de oameni specializati, insa aceasta necesita timp, un efort ridicat si, desigur, bani. Din fericire, pe piata serviciilor se afla si firme de curatenie specializate in astfel de activitati, asa cum este Clean Pro.
Serviciile de curatenie in hale industriale au inregistrat o crestere semnificativa in ultimii ani, majoritatea companiilor intelegand cat de necesare sunt acestea.

Curatenia industriala se adreseaza tuturor tipurilor de hale industriale si inseamna curatarea cosurilor, a diverselor spatii de depozitare, a liniilor de productie, a sobelor si cuptoarelor, a lifturilor, boilerelor si a rezervoarelor. Indiferent de capacitatea acestora, a geamurilor si usilor, a sinelor de transport si, in general, a oricarui element care se afla in spatiul respectiv.

 

Curatenie  hale industriale Bucuresti – Ce va oferim

 

Clean pro este o firma specializata pe curatenie in hale industriale, care are la activ un portofoliu bogat in acest sens si o echipa experimentata si atent instruita. Serviciile lor se adreseaza tuturor tipurilor de spatii, incluzand apartamentele cu 2 camere, 3 camere sau 4 camere, birourilor si companiilor sau spatiilor comerciale.

Obisnuiesc sa apeleze la ei tot felul de persoane care au inteles avantajele angajarii unei echipe care sa se ocupe de curatenie in hale industriale, in loc sa angajeze proprii oameni.

Astfel, se evita costurile cartii de munca, a contabilitatii si stresul provocat de semnarea unui contract de munca.

 

Curatenie hale industriale Bucuresti – Ce servicii oferim

Clean Pro ofera, in materie de curatenie in hale industriale, urmatoarele servicii:

 

  • Igienizarea spattilor de productie si a depozitelor;
  • Curatarea si aspirarea peretilor, a aerului conditionat, a corpurilor de iluminat si a tubulaturii de aerisire;
  • Curatarea scarilor si a balustradelor acestora, dar si a lifturilor si a altor cai de acces;
  • Degresarea tuturor suprafetelor si indepartarea petelor;
  • Intretinerea spatiilor exterioare.

 

Curatenie hale industriale – Oferim servicii complete

 

Desigur, Cleanpro ofera si servicii de curatenie hale industriale personalizate, daca ai nevoie de alte tipuri de servicii decat cele standard. Pentru a face acest lucru, este suficient sa suni la numarul de telefon al acestora si sa le explici ceea ce doresti, iar ei vor veni cu o oferta de pret imbatabila si cu o echipa gata sa execute lucrarea. In halele industriale va oferim posibilitatea sa optati pentru curatenie de intretinere sau curatenie generala.

O curatenie in hale industriale este o activitate complexa, care necesita o buna planificare inainte si care are nevoie de o cantitate de efort destul de mare. De aceea, cel mai bine este sa apelezi la o echipa care se ocupa cu asta, astfel incat propria ta echipa sa poata sa isi desfasoare activitatile in mod normal sau, de ce nu, sa se bucure de o mini-vacanta, pana ce totul este gata.

 

Curatenie in hale industriale Bucuresti – Date de contact

 

Daca doresti sa angajezi echipa Clean Pro pentru curatenie in hale industriale, acestia pot fi gasiti la numarul de telefon 0785 482 082, de Luni pana Vineri. Pe site-ul acestei firme de curatenie se poate face si programare online. Adresa de mail la care Clean Pro poate fi contactata, daca doresti curatenie in hale industriale sau orice alt tip de curatenie este contact@cleanpro.ro

Cand avem de-a face cu suprafete mari in care se desfasoara activitati  comerciale sau de depozitare, ori numeroase alte business-uri de profil, curatenia este foarte importanta.

Exista reglementari stricte cu privire la curatenia si igienizarea acestor incaperi. Pentru o curatenie ca la carte apelati la Cleanpro si veti avea numai de castigat!

 

Curatenie hale industriale Bucuresti – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte cheie: “preturi curatenie hale” sau “curatenie hala industriala” ori “curatenie fabrici” precum si “curatenie in depozite“.

Firma Cleanpro va ofera si alte servicii suplimentare cum ar fi: curatenie dupa constructor, curatenie canapele, curatenie la domiciliu si curatenie apartamente.

Folosim diferite solutii dezinfectante: dezinfectant pentru suprafetedezinfectanti pentru mainidezinfectanti industriali.

Curatenie dupa zugravit

Curatam dupa zugravirea incintei dumneavoastra.

curateie dupa zugravire

curateie dupa zugravire

Curatenie generala

Curatare generala dupa constructor.

curatenie dupa constructor

curatenie dupa constructor