Curatenie industriala | Curatenie industriala Bucuresti | Firme curatenie industriala Bucuresti |

Curatenie industriala – Asigurarea unui mediu corespunzator in spatiile industriale este vitala din multe puncte de vedere. In primul rand, poate influenta direct atat calitatea, cat si cantitatea productiei. Utilajele si dotarile au o durata de viata mai mare daca sunt curatate profesional. Totodata, randamentul angajatilor creste si se pot evita imbolnaviri sau chiar accidente de munca.

Domeniul curateniei industriale este unul complex, care impune maximum de profesionalism. Spre deosebire de curatenia la domiciliu, curatenia spatiilor de birouri sau curatenia spatilor comerciale, curatenia industriala este una ce necesita un personal cu experienta si care sa fie instruit special pentru aceasta operatiune. In timpul realizarii procesului de curatire industriala pot aparea probleme din cauza aparaturii sau a substantelor cu care se intra in contact.

Ai nevoie de servicii de curatenie industriala in fabrici, hale industriale, linii de productie, depozite, containere? Echipa Cleanpro iti sta la dispozitie cu personal calificat si expertiza dovedita.

 

Curatenie industriala Bucuresti – Siguranta si profesionalism

 

La Cleanpro dispunem de echipamente de curatenie a spatiilor industriale competitive, de mare capacitate. Printre acestea se numara: echipamente cu presiune, monodisc, echipamente cu injectie-extractie.

Am construit parteneriate de durata cu cele mai importante firme de profil pentru a veni in intampinarea tuturor nevoilor clientilor nostri. Astfel, pe langa curatenia industriala va oferim si servici de curatenie a apartamentelor (curatenie generala sau curatenie de intretinere).

Intreg personalul Cleanpro este instruit permanent in ceea ce priveste normele de siguranta. Angajatii nostri au echipamente de protectie performante si examenele medicale efectuate la zi.

Cei care lucreaza in medii periculoase sau care pun probleme urmeaza traininguri specializate.

Ne asiguram zi de zi ca specialistii Cleanpro pot face fata oricarei situatii. Cu noi puteti fi siguri ca solicitarile dumneavostra in ceea ce priveste curatenia sunt pe maini bune.

 

Curatenie industriala Bucuresti – Servicii oferite

 

Va oferim o gama larga de servicii de curatenie profesionala a spatiilor industriale.

  • Igienizare spatii de productie, depozite;
  • Curatarea peretilor, tavanelor, grinzilor, tubulaturii de aerisire, corpurilor de iluminat si a instalatiilor de aer conditionat;
  • Curatenie scari rulante, lifturi cand se efectueaza curatenia dupa renovare;
  • Curatarea geamurilor, a pardoselilor, a zidariei si stalpilor de sustinere cand se efectueaza o curatenie dupa zugravit ;
  • Degresarea suprafetelor si indepartarea petelor;
  • Indepartarea depunerilor de pe rezervoare, sine de transport si alte utilaje mobile;
  • Curatarea jgheaburilor si burlanelor;
  • Intretinere drumuri de acces, parcari, spatii exterioare.

 

Curatenie industriala Bucuresti – Solutii personalizate

 

Nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin e-mail. Raspundem cu promptitudine solicitarilor, iar impreuna vom stabili data cea mai apropiata posibil pentru o vizionare a spatiului ce urmeaza a fi curatat. Dupa o evaluare a tuturor cerintelor dumneavoastra, specialistii Cleanpro vor intocmi un plan de actiune personalizat.

Se acorda reduceri, gratuitati sau se dau bonusuri in cazul semnarii unui contract pe o perioada de cel putin 12 luni.

Oferim servicii de curatenie generala (saptamanala, lunara) sau curenta (zilnic, inainte sau dupa terminarea programului) sau curatenie de intretinere. De asemenea, suntem disponibili in situatii de urgenta ori pentru operatii de curatenie a canapelelor si fotoliilor.

 

Curatenie industriala Bucuresti – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi pe internet cautand urmatoarele cuvinte-cheie: “curatenie industriala bucuresti” sau “firme curatenie industriala bucuresti” ori “firme curatenie industriala”. Se mai poate interoga internetul si cu: “firma curatenie industriala” sau “preturi curatenie industriala”.

La acestea se adauga: “echipamente curatenie industriala” sau “curatenie spatii industriale”. Alte cautari: “curatenie civila si industriala” precum si “servicii curatenie industriala”.

Folosim diferite solutii dezinfectante: dezinfectant pentru suprafetedezinfectanti pentru mainidezinfectanti industriali.

Curatenie hale industriale

Curatenie hale industriale.

curatenie hale industriale

curatenie hale industriale

Curatenie dupa zugravit

Curatam incintele dupa zugravit.

curatenie dupa zugravit

curatenie dupa zugravit

Curatenie dupa renovare

Curatam incintele dupa renovare.

curatenie dupa renovare

curatenie dupa renovare

Curatenie de intretinere

Curatam de intretinere profesionale

curatenie de intretinere

curatenie de intretinere

Curatenie generala

Curatare generala.

curatenie generala

curatenie generala