Curatenie la domiciliu | Curatenie la domiciliu Bucuresti | Servicii la domiciliu Bucuresti | Servicii de curatenie la domiciliu Bucuresti | Preturi curatenie la domiciliu |

Curatenie la domiciliu – Sa te intorci la o casa impecabil de curata dupa o zi grea de munca (asiguram si curatenia la birou) este una dintre cele mai placute senzatii. De cele mai multe ori insa curatenia este o corvoada, mai ales dupa o zi plina la birou. Daca iti doresti curatenie la domiciliu rapid si fara batai de cap, cea mai buna solutie este sa apelezi la o firma de curatenie profesionista (oferim si servicii de curatenie a spatiilor comerciale.). Tu si familia ta meritati mai mult timp impreuna!

 

Curatenie la domiciliu Bucuresti – Ce trebuie stiut inainte de a se incepe curatenia?

 

Pentru o curatenie la domiciliu cat mai desavarsita, iti recomandam sa arunci obiectele inutile. De la reviste si ziare, de la tot felul de obiecte invechite pana la cutii sau mici decoratiuni care nu-ti mai sunt pe plac. Fara ele casa ta va fi mai aerisita si organizata.

Curatenia la domiciliu poat insemna: curatenie garsoniera, curatenie apartament cu 2 camere, curatenie apartament cu 3 camere, curatenie apartament cu 4 camere sau curatenie cas si vile.

De asemenea, o idee buna inainte de a veni echipa de curatenie ar fi sa-ti sortezi hainele si incaltamintea. Imbracamintea pe care nu o mai porti se spala, iar apoi fie se pune in dulap, fie se impacheteaza. Pantofii se curata si se depoziteaza in cutii sau in pantofar. Pentru a nu-ti incarca dulapul foarte mult, renunta la anumite piese vestimentare pe care stii ca nu le mai îmbraci. Le poti oricand dona.

 

Curatenie la domiciliu Bucuresti – Ce include pachetul nostru de servicii?

 

Operatiunile de curatenie la domiciliu includ:

 • Aspirarea mochetei, covoarelor, parchetului etc;
 • Indepartarea panzelor de paianjen;
 • Spalarea geamurilor (accesibile) pe ambele parti, a tocariei si a pervazurilor aferente pe interior si exterior, acest serviciu se realizeaza la serviciul de curatenie industriala sau de curatenie dupa constructor;
 • Stergerea oglinzilor;
 • Spalarea si dezinfectarea grupurilor sanitare (gresie, faianta, chiuveta, cada de baie sau cabina dus, WC);
 • Spalarea si dezinfectarea bucatariei sau oficiului (gresie, faianta, chiuveta, masa de bucatarie sau blat);
 • Curatarea exterioara a electrocasnicelor;
 • Stergerea usilor, tocurilor, balustradelor;
 • Stergerea prafului (mobilier si electronice);
 • Curatarea prizelor, intrerupatoarelor si plintelor;
 • Stergerea corpurilor de iluminat, difuzoarelor, aparatului de aer conditionat;
 • Curatarea exterioara a caloriferelor si tevilor;
 • Tratarea cu solutii protectoare a suprafetelor de lemn, sticla, aluminiu, inox;
 • Stergerea umeda a pardoselilor (parchet, gresie);
 • Colectarea si degajarea gunoiului;
 • Curatarea scrumierelor, inlocuirea sacilor menajeri;
 • Aerisirea si odorizarea incaperilor.
 • Dupa o discutie prealabila se pot efectua si alte servicii conform cerintelor dumneavoastra.

 

Curatenie la domiciliu Bucuresti – Intrebari frecvente

 

Ce echipamente folosim, cat de eficiente si igienice sunt? Folosim o gama variata de aspiratoare profesionale de calitate superioara, cu zgomot redus, filtrare suplimentara a particulelor fine datorita cartusului filtrant optional HEPA. Pentru curatenia la domiciliu puteti opta intre curatenie de intretinere sau curatenie generala.

Aspiratoarele se pot utiliza atat pentru aspirare uscata, cat si pentru cea umeda, iar datorita filtrarii agentilor alergeni ca acarienii sau polenul sunt recomandate persoanelor alergice. Avand in vedere puterea mare de aspirare, acestea sunt concepute sa faca fata oricarei tip de murdarie.

Pentru siguranta dvs, dupa fiecare folosire ustensilele se spala, dezinfecteaza si se usuca, apoi se depoziteaza in spatii special amenjate in acest scop. Cele utilizate pentru curatenia grupurilor sanitare se pastreaza separat. De asemenea, folosim doar detergenti si dezinfectanti pentru suprafete profesionali premium.

 

Curatenie la domiciliu Bucuresti – Cum comand?

Cum se comanda serviciile de curatenie profesionale, cat aveti de asteptat? Telefonic sau prin e-mail, stabilindu-se o vizionare a spatiului ce urmeaza a fi curatat.Nu trebuie decat sa ne contactati si ne deplasam rapid la locuinta dumneavoastra in orice colt al Bucurestiului.

Detinem masini speciale pentru o deplasare rapida si organizata la orice adresa. Vom stabili de comun acorda data si ora pentru curatenia la domiciliu. Se acorda reduceri, gratuitati sau se dau bonusuri? Puteti beneficia de oferte speciale in cazul constituirii unor abonamente personalizate.

Avem personal calificat pentru realizarea serviciilor de curatenie la domiciliu. Comportamentul angajatilor nostrii este unul civilizat si orientat spre satisfacerea dorintelor clientului. Realizam aproape orice tip de curatenie: curatenie dupa zugravit, curatenie generala sau curatenie hale industriale.

Serviciile optionale includ: curatare canapea, fotoliu, coltar sau saltea, spalare mocheta metoda injectie – extractie, spalare vase, curatare cuptor, aragaz, frigider interior, calcat haine, montat perdele/draperii, schimbat lenjerie pat, cristalizare marmura, ceruire pardoseala, lustruire pardoseala, spalare mecanizata. Puteti avea incredere in Cleanpro pentru o curatenie la domiciliu perfecta!

 

Curatenie la domiciliu Bucuresti – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi pe internet cautand dupa urmatoarele cuvinte-cheie: “curatenie la domiciliu bucuresti pret” ori “curatenie la domiciliu bucuresti preturi” sau “firme curatenie la domiciliu bucuresti”. De asemena, se mai poate cauta si: “curatenie domiciliu bucuresti”, “curatenie la domiciliu bucuresti sector 1”. Sau “curatenie la domiciliu drumul taberei” precum si “curatenie la domiciliu forum” ori “firme curatenie domiciliu bucuresti”.

Alte cautari: “curatenie la domiciliu sector 6”, “curatenie la domiciliu sector 3” sau “curatenie la domiciliu sfaturi”, “curatenie acasa”, “firme curatenie acasa”.

La acestea se adauga: curatenie generala la domiciliu, curatenie la domiciliu ieftin sau curatenie in domiciliu, curatenie la domiciliu otopeni. Se mai poate interoga internetul si cu: curatenie la domiciliu ilfov, curatenie la domiciliu corbeanca sau curatenie la domiciliu oferte, curatenie la domiciliu popesti leordeni.

Folosim diferite solutii dezinfectante: dezinfectant pentru suprafetedezinfectanti pentru mainidezinfectanti industriali.

Curatenie garsoniera

Curatam garsoniere si studiouri

curatenie la domiciliu

curatenie la domiciliu

Curatenie apartament 2 camere

Curatam apartamente cu doua camere.

curatenie la domiciliu

curatenie la domiciliu

Curatenie apartament cu 3 camere

Curatam apartamente cu 3 camere.

curatenie la domiciliu

curatenie la domiciliu

Curatenie apartament 4 camere

Curatam apartamente cu 4 camere

curatenie la domiciliu

curatenie la domiciliu

Curatenie case si vile

Curatam case si vile in Bucuresti.

curatenie case si vile

curatenie case si vile

Curatenie de intretinere

Curatani de intretinere in Bucuresti.

curatenie de intretinere

curatenie de intretinere