Cine suntem

Cateva cuvinte despre noi

Cleanpro este o firma cu experienta in domeniul curateniei in cele mai diverse activitati. Inca de la inceput am fost motivati de ideea de a putea oferi servicii de calitate pe acest segment de piata.

Nu a fost usor, o afacere in acest domeniu este greu de dezvoltata datorita concurentei crescute, dar, mai ales, a subiectivitatii persoanelor cu care intram in contact. Din acest motiv am creat o firma cu angajati responsabili si instruiti care sa satisfaca si cele mai exigente dorinte.

Doar oferind servicii de calitate am putut sa crestem impreuna cu dumneavoastra. Suntem seriosi si dorim sa facem o treaba cat mai buna acolo unde suntem solicitati. De-a lungul timpului am reusit sa ducem la bun sfarsit proiecte dintre cele mai complexe, atat ca marime cat si ca dificultate.

Am reusit sa avem un portofoliu stabil de clienti ce ne cheama regulat pentru calitatea serviciilor noastre. Daca doriti o firma ce pune mai presus de orice calitatea serviciului prestat, va rugam sa apelati la Cleanpro pentru o curatenie desavarsita!

Viziunea

Viziunea noastra asupra acestui proiect pe care il avem in desfasurare cu privire la curatenia si igienizarea spatiilor, este reprezentata de orientarea noastra catre dorinta exacta a clientului.

Nu avem decat angajati cu un comportament ireprosabil. Ascultam ceea ce ne spune clientul inainte sa ne apucam de treaba si, astfel, reusim sa realizam exact doleanta sa. Nimic nu este mai important decat un client multumit de serviciile prestate.

Cleanpro se mandreste cu contractele de durata pe care le are in desfasurare si cu clienti fideli ce ne recomanda de cate ori se iveste ocazia. Puteti avea incredere in calitatea serviciilor oferite de Cleanpro!

Misiunea noastra

Scopul nostru este de a ne dezvolta pe viitor intr-un mod in care sa fim cat mai aproape de cerintele clientilor nostrii pentru servicii de calitate. Acest lucru il putem realiza privin la realitatile pietei din domeniu ce este in continua transformare.

Ne dorim o dezvoltare cat mai eficienta in spatiul virtual, dorim sa comunicam cat mai direct si liber cu clientii nostrii. De aceea va asteptam cu sugestii privind imbunatatirea serviciilor noastre. Viitorul afacerilor este o dezvoltare cat mai adecvata pe piata online.

Dorim sa mergem impreuna cu dumneavoastra pe drumul dezvoltarii unei colaborari fructuoase si durabile. Alegeti sa va curati spatiile dumneavoastra impreuna cu Cleanpro, o firma de incredere!