cleanprocleanpro

Servicii de curatenie Bucuresti –  Ordinea aduce confort, calm si bucurie de a trai, influentand in mod pozitiv inclusiv capacitatea de concentrare. Casa dvs devine o oaza de liniste si relaxare, iar biroul un loc plin de energie pozitiva.

Daca toate acestea vi se par un ideal indepartat, este timpul sa apelati la o firma profesionista de curatenie.  Iata tot ce vrei sa stii despre Cleanpro – servicii de curatenie in Bucuresti!

Servicii de curatenie Bucuresti – Ce servicii de curatenie ofera Cleanpro?

 

Cleanpro ofera servicii de curatenie la domiciliucuratenie dupa constructorcuratenie spatii comercialecuratenie industriala si curatenie birouri. Pentru a vedea ce include pachetul nostru de servicii, accesati pagina proprie tipului de curatenie dorit.

De asemenea, firma noastra asigura si servicii de curatenie dupa petreceri, fie ca este vorba de locuinte particulare sau birouri.

 

Servicii de curatenie Bucuresti – Servicii la cerere

 

Printre serviciile la cerere (cu plata suplimentara) se numara:  curatare canapele, fotolii, coltare sau saltea, spalare mocheta prin metoda injectie – extractie, spalare vase, curatare cuptor, aragaz sau frigider. De asemenea, se asigura si servicii de calcat haine, montat perdele/draperii, schimbat lenjerie pat, cristalizare marmura, ceruire pardoseala, lustruire pardoseala sau spalare mecanizata.

 

Servicii de curatenie Bucuresti – Cat de des pot apela la serviciile Cleanpro?

 

Oferim servicii de curatenie generala, lunar sau saptamanal in functie de tipul incaperilor. De asemenea, asiguram curatenie de de intretinere (zi cu zi) – inainte, in timpul sau dupa program. Puteti apela la serviciile noastre si in afara unui abonament, la cerere (curatenie dupa petreceri, de exemplu) sau curatenie dupa constructor.

 

Servicii de curatenie Bucuresti – De ce informatii avem nevoie din partea dvs?

 

Pentru o colaborare cat mai facila, va rugam sa ne furnizati urmatoarele informatii:  suprafata locatiei, tipul de curatenie dorit (dupa constructor, generala sau de intretinere), gradul de murdarie, perioada sau data in care se doreste a se efectua curatenia, adresa locatiei, numarul de angajati ce isi presteaza activitatea in cazul cladirilor de birouri sau al institutiilor, un numar de telefon de contact.

Servicii de curatenie Bucuresti – Cum comandam efectiv serviciile Cleanpro?

 

Ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail, stabilindu-se o vizionare a spatiului ce urmeaza a fi curatat.

Nu veti trebui sa asteptati, raspundem prompt oricaror cereri. Avem echipe ce se deplaseaza rapid in orice colt al Capitalei.

 

Servicii de curatenie Bucuresti – Ce produse de curatenie si echipamente vor fi folosite?

 

Cleanpro utilizeaza doar cele mai performante echipamente si consumabile de calitate Klintensiv.

Servicii de curatenie Bucuresti – In ce situatii se fac reduceri, se acorda gratuitati sau se dau bonusuri?

 

Se acorda reduceri, gratuitati sau se dau bonusuri in cazul constituirii unor abonamente personalizate sau semnarii unui contract pe o perioada de minim 12 luni in cazul firmelor sau institutiilor.

 

Servicii de curatenie Bucuresti – Informatii suplimentare

 

Ne puteti gasi pe internet cautand dupa urmatoarele cuvinte-cheie: servicii curatenie bucuresti” sau servicii curatenie bucuresti preturiori “servicii de curatenie gradinite” si “servicii curatenie asociatii proprietari“.

De asemenea, de ajutor sunt si interogarile dupa ”servicii curatenie bucuresti cleaning” ori servicii de curatenie la domiciliu bucuresti”. La fel si pentru firma de servicii curatenie bucuresti” sau servicii curatenie apartament bucuresti”.

La acestea se adauga servicii de curatenie in bucuresti , dar si servicii curatenie locuinte bucuresti” sau “servicii curatenie hoteluri” ori “servicii de curatenie si igienizare”. Alte cautari: “oferte servicii de curatenie” sau “servicii curatenie persoane fizice” ori “servicii curatenie restaurante“.

Folosim diferite solutii dezinfectante: dezinfectant pentru suprafetedezinfectanti pentru mainidezinfectanti industriali.

Curatenie apartament 2 camere

Curatam apartamentele de doua camere!

curatenie apartament 2 camere bucuresti

curatenie apartament 2 camere bucuresti

Curatenie generala

Curatam prin serviciul de curatenie generala!

curatenie generala

curatenie generala

Curatenie hale industriale

Curatam halele industriale!

curatenie hale industriale

curatenie hale industriale

Curatenie dupa zugravit

Curatam dupa ce zugraviti casa sau apartamentul!

curateie dupa zugravit

curateie dupa zugravit

Firma de curatenie Bucuresti

Firma de curatenie in municipiul Bucuresti!

firma de curatenie bucuresti

firma de curatenie bucuresti