cleanprocleanpro

Servicii de curatenie profesionala – Calitatea mediului in care traiti isi pune amprenta asupra starii de spirit. Un birou caracterizat prin spatiu si ordine, o locuinta cu camere curate si aerisite imbunatatesc semnificativ calitatea vietii.

Va doriti o casa care sa fie un loc de relaxare, un refugiu care sa va redea energia, vitalitatea, echilibrul si bucuria? Un sediu de firma impecabil, la care angajatii sa vina in fiecare zi cu placere? Este timpul sa apelati la Cleanpro!

Programati-va acum pentru a beneficia de servicii de curatenie profesionala la domiciliu sau la birou (inclusiv spatii comerciale sau curatenie industriala).

Servicii de curatenie profesionala – De ce sa optezi pentru o firma specializata

A apela la persoane particulare pentru curatenie si a le plati la negru nu este cea mai buna idee. Doar aparent mai comoda, aceasta solutie te poate pune in multe situatii inconfortabile.

Colaborarea cu o firma specializata in servicii de curatenie profesionala are multiple avantaje. Iata cateva dintre acestea:

  • Punctualitate – Echipele Cleanpro se vor prezenta negresit, zi de zi, pentru a se asigura ca solicitarile dvs sunt indeplinite. Pe noi va puteti baza indiferent de vreme sau alte situatii specifice;
  • Responsabilitate – Daca se intampla sa fiti nemultumit de calitatea serviciilor de curatenie profesionala, angajatii vor reface cu promptitudine lucrarea. Feedback-ul dvs este foarte important pentru firma noastra;
  • Eficienta – Specialistii Cleanpro  sunt motivati sa asigure cele mai bune servicii de curatenie profesionala intr-un interval de timp bine stabilit. Ei sunt selectati in mod corespunzator si au parte de pregatire de specialitate;
  • Siguranta – Starea  de sanatate a angajatilor Cleanpro este monitorizata nu doar la angajare, ci in mod permanent;
  • Profesionalism  – Firma noastre foloseste aparatura performanta si solutii de curatare premium din gama Klintensiv. Scapati astfel de grija cumparariii consumabilelor pentru curatenie;
  • Curatenie in profunzime – Fiecare colt va fi igienizat si dezinfectat conform standardelor proprii unor servicii de curatenie profesionala. Efectuarea corecta a curateniei duce la distrugerea microbilor in proportie de 95%;
  • Incredere – Cu noi casa si bunurile dvs sunt in siguranta. Puteti fi siguri ca fiecare suprafata va fi curatata cu substanta potrivita si nu va fi deteriorata.

Servicii de curatenie profesionala – Ofertele noastre

Oferim o gama variata de servicii de curatenie profesionala si pachete destinate a acoperi orice cerinte. Credem intr-o cat mai buna comunicare cu clientii, iar flexibilitatea este una dintre valorile nostre. Putem adapta orice oferta nevoilor dvs., luand in calcul particularitatile spatiului/activitatii pe care o desfasurati si bugetul de care dispuneti.

De asemenea, va punem la dispozitie un serviciu in regim de urgenta la care puteti apela oricand.

Cleanpro are in dotare cele mai bune echipamente si solutii pentru servicii de curatenie profesionala de top. Acestea sunt adaptate pentru orice tip de spatiu sau murdarie.

Pentru a va ajuta sa va convingeti de calitatea serviciilor noastre, beneficiati de discount pentru prima programare. La fel si in cazul abonamentelor personalizate sau semnarii unui contract pe o perioada de minimum 12 luni.

Servicii de curatenie profesionala – Informatii suplimentare

Ne puteti gasi pe internet cautand dupa cuvinte-cheie ca ”servicii de curatenie profesionale pret” sau ”servicii curatenie profesionala” ori “firme curatenie profesionala bucuresti” si “firme de curatenie profesionala“.

La acestea se adauga ”servicii curatenie profesionala bucuresti”, dar si
”servicii profesionale curatenie bucuresti” sau “curatenie profesionala bucuresti” ori “curatenie profesionala la domiciliu” si “curatare profesionala canapea“.

Folosim diferite solutii dezinfectante: dezinfectant pentru suprafetedezinfectanti pentru mainidezinfectanti industriali.

Curatenie apartament 2 camere

Curatam apartamentele de doua camere!

curatenie apartament 2 camere bucuresti

curatenie apartament 2 camere bucuresti

Curatenie generala

Curatam prin serviciul de curatenie generala!

curatenie generala

curatenie generala

Curatenie hale industriale

Curatam halele industriale!

curatenie hale industriale

curatenie hale industriale

Curatenie dupa zugravit

Curatam dupa ce zugraviti casa sau apartamentul!

curateie dupa zugravit

curateie dupa zugravit

Firma de curatenie Bucuresti

Firma de curatenie in municipiul Bucuresti!

firma de curatenie bucuresti

firma de curatenie bucuresti